הדרכה
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
ולידציה של שיטות איכותיות וכמותיות במיקרוביולוגיה של מזון ומים |
||||
יום עיון בנושא : ולידציה של שיטות איכותיות וכמותיות במיקרוביולוגיה של מזון ומים מועד יום העיון: 06/04/2016 מבוא: מעבדות נדרשות להוכיח ששיטות הבדיקה המבוצעות במעבדה, מתאימות לשימוש המיועד בתוצאות. הערכת מידת תאימות הבדיקה ויכולת הביצוע של המעבדה, כרוכה בביצוע ולידציה לשיטת בדיקה הן בעבור שיטה תקניות והן בעבור שיטה שפותחה במעבדה. הקורס יכלול הרצאות בנושא תיקוף שיטות איכותיות וכמותיות במעבדה מיקרוביולוגית. קהל יעד: מנהלים ועובדים העוסקים במיקרוביולוגיה של מזון ומים מטרה: הקניית הידע והכלים, תוך מתן מענה לדרישות התקן להסמכת מעבדות 17025 ISO/IEC לנושא תיקוף שיטות איכותיות וכמותיות. הצגת דוגמאות של תיקוף ע"י מעבדות מוסמכות. דרישות מקדימות: ידע בסיסי בתחום המיקרוביולוגיה, ידע בסיסי בדרישות התקן להסמכת מעבדות -יתרון מרכז אקדמי ומרצה: מר עדי תמרי, ראש אגף מזון ובריאות מרצה נוספת: גב' אריקה פינקו, ראש אגף רפואה מיקום: תלוי מספר נרשמים. ימסר טרם מועד הקורס במייל, לנרשמיו. עלות:פירוט עלויות כמצוין בטופס הרשמה. הרשמה: אנא מלאטופס הרשמה בעזרת הקישור ושלח אותו לרשות במייל אל גב' שירה כהן או בפקס שמספרו: 9702413–03. |
||||
|
||||