הדרכה
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
ניהול איכות והכשירות המקצועית על פי דרישות תקן ISOIEC 17025 |
||||
ניהול איכות והכשירות המקצועית על פי דרישות תקן ISO/IEC 17025 להסמכת מעבדות מועד יום העיון: 05/01/2016 מבוא: ניהול איכות ומקצועיות לפי דרישות התקן ת"י 17025 ISO/IEC מאפשרת למעבדה בפרט ולארגון בו היא פועלת לבחון תהליכים ולעמוד בסטנדרטים בינלאומיים לכשירות מקצועית. התקן מספק תשתית על פיה ניתן להוביל במעבדה תהליכי שיפור. למעבדות המעוניינות להתחיל בתהליך, יום עיון זה חשוב לצורך היכרות עם מתכונת התקן ודרישות ההסמכה. קהל יעד: למצטרפים חדשים ולעוסקים בתחום הבטחת האיכות במעבדה המעוניינים להעמיק את הידע בנושא. מטרה: הכרות עם דרישות התקן ת"י 17025 ISO/IEC והרשות. דרישות מקדימות: מומלץ לקרוא את התקן להסמכת מעבדות – ת"י 17025 ISO/IEC מרכז אקדמי ומרצה: מר עדי תמרי, ראש אגף מזון ובריאות מרצים נוספים: גב' אריקה פינקו, ראש אגף רפואה מר אילן לנדסמן, סמנכ"ל הסמכה מיקום: תלוי מספר נרשמים. ימסר טרם מועד הקורס במייל, לנרשמיו. עלות: פירוט עלויות מצוין בטופס הרשמה. הרשמה: אנא מלא טופס הרשמה בעזרת הקישור ושלח אותו לרשות במייל אל גב' שירה כהן או בפקס שמספרו: 9702413–03. |
||||
|
||||