הדרכה
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
דלג על BannersBanners
ניהול איכות והכשירות המקצועית על פי דרישות תקן 17025 |
||||
ניהול איכות והכשירות המקצועית על פי דרישות להסמכת מעבדות מועד יום העיון: 21/11/2017 מבוא:ניהול איכות ומקצועיות לפי דרישות התקן 17025:2017 ISO/IEC מאפשרת למעבדה בפרט ולארגון בו היא פועלת לבחון תהליכים ולעמוד בסטנדרטים בינלאומיים לכשירות מקצועית. התקן מספק תשתית על פיה ניתן להוביל במעבדה תהליכי שיפור. למעבדות המעוניינות להתחיל בתהליך, יום עיון זה חשוב לצורך היכרות עם מתכונת התקן ודרישות ההסמכה. קהל יעד: למצטרפים חדשים ולעוסקים בתחום הבטחת האיכות במעבדה המעוניינים להעמיק את הידע בנושא. מטרה: הכרות עם דרישות התקן 17025:2017 ISO/IEC ונהלי הרשות. מרכז אקדמי ומרצה: מר עדי תמרי, ראש אגף מזון ובריאות מר אילן לנדסמן, סמנכ"ל הסמכה מיקום: היכל התרבות ראה: מפת הגעה עלות: פירוט עלויות מצוין בטופס הרשמה. הרשמה: אנא מלא טופס הרשמה בעזרת הקישור ושלח אותו לרשות במייל אל רכזת ההדרכה או בפקס שמספרו: 9702413–03. |
||||
|
||||